Dames

Voor ieder model, maat, type vrouw hebben wij een ruim aanbod in verschillende kleuren, maten en modellen van bh's.  Voor de beginnende of doorgewinterde bh drager, voor ieder wat wils.

Hebt u een grotere boezem en wilt u het een maatje kleiner laten lijken, hebben we de minimizer bh die daarbij kan helpen.

Hebt u eerder een kleinere cup en wil u hem wat voller laten lijken, hebben we de push-up bh.

Bh's met een mooi kantje, een effen cup, voorgevormd, spacer, wij hebben een ruime keuze.

Wenst u een plattere buik of een slankere taille, de merken die wij verdelen proberen een ideale oplossing te bieden om u er stralend te laten uitzien op dat belangrijke feestje of op die speciale dag 'zonder hulp van een plastische chirurg', maar met de hulp van de lingerie stylisten in onze zaak.

Breng gerust uw feestkledij of dat nieuwe kleedje mee naar de zaak en wij kijken wat het beste past en waar u zich goed en mooi mee vindt en waar u het perfecte model mee hebt.

Wij dragen ook het logo van Lingerie Styling 2015, dat wil zeggen dat wij als lingerie styling specialiste bij het passen van een bh kijken naar:

  • Het rugpand: wij bekijken of het perfect horizontaal zit en mooi aansluit op het lichaam. Enkel zo geeft uw beha voldoende steun en worden uw borsten gelift.
  • De beugels: het is belangrijk dat de beugels de borst mooi omsluiten. Enkel op deze manier zullen ze extra steun geven en de borst een mooiere vorm geven.
  • De cup: wij controleren of de rand van de bovencup niet insnijdt of gaapt. Zo voorkomt u een dubbele boezem of een onelegante aftekening van uw beha onder uw kledij.
  • Het middenstukje: dit verbindt de cups. Dit moet mooi aansluiten op uw borstbeen.