Prima Donna

Deauville HBL 4758 2000 0 7
Madison Full Cuo MAN 4973 2
Nyssa-7019 v00 final 2000 0
Nyssa Nightwear Dress Blue A
Nyssa Nightwear Dress Blue B
Orlando Comfort Bra GEI 333
Orlando Full Cup Kaki 3647
Plume-PCP-volle-vorm-4401 2
Wildflower-LES-deep-plunge-

Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt PrimaDonna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met vrouwelijke rondingen en een volle boezem de allerbeste pasvorm en steun bieden.

PrimaDonna geeft vrouwen met grote borsten de beste ondersteuning, de perfecte pasvorm en een elegant vrouwelijk silhouet - tot en met een J-cup. Onze lingerie is het resultaat van een jarenlange expertise en een grenzeloze passie. Een ode aan vrouwelijke vormen en een boost voor het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een (cup)maatje meer.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje van PrimaDonna, PrimaDonna Twist: een lingeriecollectie met een jonge stijl, frisse, modieuze prints en veel mousse cups. Het werd een succesverhaal met een grote schare fans die nog elk jaar blijft groeien.

Sinds de lancering van PrimaDonna Swim genieten vrouwen met een grotere cupmaat ook in hun strandoutfit van de legendarische PrimaDonna-pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoirelijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en een uitstekende kwaliteit.

Met PrimaDonna Sport krijgt de PrimaDonna-ervaring 2017 alweer een extra dimensie. Springen, rennen, stretchen en zweten… Dankzij de uitzonderlijk goede pasvorm van deze trendy sportlingerie en –accessoires kan het met de beste ondersteuning, in alle comfort én in stijl.


Celebrating curves since 1865.

 

Ode aan rondingen

Het duurt slechts 10 seconden eer jij voelt hoe perfect hij past, maar het duurt minstens 18 maanden om de perfecte bh te maken. Eén ontwerp en ontelbare details. Deze bh werd met de grootste zorg ontworpen, om jouw rondingen te omhullen en je natuurlijke elegantie te accenturen.

PRIMADONNA
CELEBRATING CURVES SINCE 1865


Logo Dulcia
Logo Empreinte
Logo Primadonna
Logo Mariejo
Logo Primadonna Twist
Logo Simone Perele Over
Logo Dacapo
Logo Schiesser
Logo Sapph
Logo Sloggi
Logo Triumph
Logo Björn Borg
Logo LingaDore