Lingerie Venus

Lingerie Venus is een speciaalzaak voor zowel dames als heren. U kunt er terecht voor korsetterie, lingerie, herenonderkleding, badmode, nachtkleding, huispakken, kousen en sokken in alle maten en smaken!

Gelegen in het dorp van schrijver Cyriel Buysse, werd Lingerie Venus in 1987 opgericht door Marie-Jeanne De Weirdt. Om u nog beter te kunnen helpen is ook dochter Katja mee in de zaak gestapt. De van moeder op dochters doorgegeven vakkennis biedt alle lingerie-mogelijkheden voor de slanke en volslanke vrouw, van modern tot klassiek, van functioneel tot gedurfd...

Wij garanderen u een vriendelijke ontvangst met professioneel advies voor iedereen met tips en styling indien men dit wenst. Volgend op een bloeiend bestaan in de Cyriel Buyssestraat te Nevele, hebben wij besloten de zaak uit te breiden en helpen we u nu graag verder in de Kortemunt 2 tegenover de markt in Nevele.

Onze nieuwe, ruimere locatie heeft alvast een paar extra troeven zoals de grotere parkeergelegenheid, betere toegankelijkheid voor oudere personen en minder mobiele klanten, ... hopelijk ontdekt u er zelf nog meer. Kom gerust een kijkje nemen in onze nieuwe zaak en dit zonder aankoopverplichtingen. Indien u vragen heeft kan u ons steeds telefonisch contacteren.
 
Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.
 
Tot dan
 
Katja en team
 
prespic01
prespic02
prespic03